پاورپوینت درس نهم کاروفناوری پایۀ ششم دبستان

پاورپوینت درس نهم کاروفناوری پایۀ ششم دبستان

پاورپوینت درس نهم کاروفناوری ششم

پاورپوینت درس تهیه ی غذا کاروفناوری پایۀ ششم دبستان

سالادها
سالادها معمولاً از سبزیجات و میوه های خام تهیه می شوند و دارای ویتامین ها، املاح و بافتِ سلولزی

(فیبر) فراوانی هستند. سالادها متنوع اند و زمانِ مصرف دارند، گاهی به عنوان پیش غذا یا اشتها آور،

گاهی به همراه غذا و گاهی به صورت غذا مورد استفاده قرار می گیرند.
سبزی ها مهم ترین منبع ویتامین ها و املاح به شمار می روند. در عین حال، از مواد غذایی دیگر ارزانترند

و با تنوع وسیع تری در هر فصل یافت می شوند
و چنانچه تازه مصرف شوند، منبع بسیار خوبی از آب هستند. تا جایی که امکان دارد، سبزی ها باید به صورت

خام مصرف شوند، زیرا پختن سبزی به ویژه اگر به مدت طولانی باشد، موجب می شود ویتامین های آن از بین بروند.
برش زدن
بخشی از آماده کردن و آراستن مواد غذایی، خرد کردن میوه ها و سبزیجات است. بریدن مواد غذایی به

اشکال و اندازه های یکسان به دو دلیل دارای اهمّیت است:
1- اطمینان از پخت یکنواخت مواد
2- زیباتر کردن ظاهر خوراک
قبل از شروع کار عملی، فیلم زیر را مشاهده کنید.

نمونه اسلاید پاورپوینت درس نهم کاروفناوری پایۀ ششم دبستان

نمونه اسلاید پاورپوینت درس نهم کاروفناوری پایۀ ششم دبستان

نمونه اسلاید پاورپوینت درس نهم کاروفناوری پایۀ ششم دبستان

این پاورپوینت در37سلاید تنظیم شده است که شامل اسلاید معرفی ، اسلایدهای متن کتاب به صورت کاملا دقیق و با رنگ بندی و افکت های متنوع، بدون هیچ گونه کسر و اضافه ای همراه خود,فعالیت کلاسی,فعالیت غیرکلاسی,گفت و گوی کلاسی,لوح فشرده, اسلاید تشکر و پایانی می باشد . حجم فایل 1،771کیلوبایت

 


تهیه و تنظیم مهرماه 98

مطالب مرتبط